RePatriot revine la Focșani, pe 24 ianuarie

0

Miercuri, 24 ianuarie 2018, începând cu ora 11.00, va avea loc conferința specială RePatriot, dedicată Zilei Unirii, denumită “Vrancea Inima României – Unirea românilor în jurul principiilor și inițiativei antreprenoriale”.

Fundația Romanian Business Leaders – prin programele RePatriot și Vreau să fiu Antreprenor – omagiază această importantă zi și dorește să transmită un mesaj concret de implicare, prin exemplul personal,  pentru a construi o Românie mai bună pentru noi și copii noștri. Vei avea ocazia să cunoști mai multe despre domeniul antreprenorial și să te dezvolți personal ascultând povești de succes și interacționând cu acei antreprenori pe care i-am ales special pentru voi. Înscrie-te la conferință completând formularul de mai jos. Ne dorim un moment consistent de intervenție din partea elevilor și lansăm  un Concurs de eseuri și prezentări  – “Unirea de care avem  nevoie acum”. Apreciem în mod deosebit contribuții pe teme precum De ce iubim România, Diaspora, Antreprenoriatul, Educația, Basarabia, Buna Guvernare și faptul că principiile sănătoase sunt baza unității și a unei construcții solide.

Toți participanții vor primi cărți de antreprenoriat și dezvoltare personală, un pachet gratuit e-learning de educație antreprenorială al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri și premii speciale pentru primii clasați.  Primele 3 lucrări vor fi prezentate la conferință și lucrările remarcabile se vor regăsi pe site-ul nostru. Juriul va selecta trei dintre cele mai bune lucrări care vor fi prezentate, iar calitatea prezentării va fi un criteriu pentru desemnarea câștigătorului premiului principal. Pentru participarea la Concurs sunt invitați elevi și studenți români de pretutindeni cu condiția ca lucrările să fie transmise până pe data de 22 Ianuarie la ora 10.00 la adresa [email protected]

Evenimentul va avea loc la Colegiul Național „Unirea” Focșani, unde se vor reuni membri ai Romanian Business Leaders – RBL, antreprenori și personalități din alte domenii, elevi, parteneri și invitați care susțin proiectul RePatriot. Până acum și-au confirmat prezența: Felix Pătrășcanu – Co-fondator FAN Courier, Felix Tătaru – Fondator GMP Group, Lucian Neacșu – Senator Wine, Mirabela Miron – Inițiator RestartHome, Gabriel Aftenie – Fondator Babylon Consult  și Marius Bostan – Co-Fondator FNTM  și inițiatorul proiectului RePatriot.

Pentru participare se recomandă completarea formularului de mai jos, până pe 22 ianuarie 2018.

Informații suplimentare, AICI