”Recolta” de sâmbătă a polițiștilor rutieri din Adjud

0

La data de 28 octombrie a.c., ora 17.15, polițiștii din Adjud au oprit în trafic un autoturism care era condus de un tânăr, de 18 ani, din comuna Homocea. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul sâvârşirii infracţiunii prevăzute de articolul 335 din Codul Penal.

La data 28 octombrie, ora 19.50, polițiștii din Adjud au depistat un bărbat de 21 ani, din comuna Ploscuțeni, în timp ce conducea un autoturism ale cărui plăcuțe cu numere de înmatriculare erau expirate din data de 18 iulie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conform articolului 334 din Codul penal.

La data de 28 octombrie a.c., ora 1.10, polițiștii din Adjud au depistat un bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal. (sursa: IPJ Vrancea)