”Recoltă” bogată a polițiștilor rutieri, în weekend: 322 sancțiuni, 54 permise reținute, 13 certificate retrase

0
261

​La finalul săptâmânii trecute, poliţişti rutieri din Vrancea au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie provocate de viteza excesivă şi indisciplina pietonilor. Acțiunea a fost coordonată de către Direcția Rutieră.
Polițiștii rutieri au aplicat 322 de sancțiuni contravenționale, 168 dintre acestea fiind aplicate ca urmare a depășirii vitezei legale. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 54 de permise de conducere dintre care 43 pentru depășirea vitezei legale şi au retras 13 certificate de înmatriculare, pentru lipsa inspecției tehnice periodice. Totodată, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere, fiind depistate persoane care conduceau vehicule aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost utilizate atât echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe autospeciale și aparatele portabile, model TruCAM, pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală, cât și aparate etilotest și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
Scopul poliţiştilor care desfăsoară aceste acţiuni este acela de a determina particitanţii la trafic să conştientizeze faptul că viaţa are prioritate! (IPJ Vrancea)Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!