AcasăAdministratieVIDEO Pune bordura, scoate bordura. Traficul în giratoriul de pe Brăilei cu...

VIDEO Pune bordura, scoate bordura. Traficul în giratoriul de pe Brăilei cu E85, în continuare un calvar pentru mii de șoferi

UPDATE: Se pare că situația de pe șantier se va lăsa cu dosar penal, după ce s-a constatat la fața locului că municipalitatea a angrenat firmele primăriei în refacerea unor lucrări în zonă, peste capul constructorului.
Consilierul local PNL Victor Dumitru a mers și astăzi în zona sensului giratoriu de la intrarea în Focșani dinspre Mândrești și a găsit o situație și mai încâlcită decât cea de ieri. Constructorii au găsit de cuviință să schimbe soluția tehnică a proiectului, de pe o zi pe alta, dar pentru șoferi calvarul continuă.
„Am revenit de dimineață în zona sensului giratoriu de la intrarea în Focșani, unde șoferii care vin din sudul județului, dar și cei care tranzitează E85, pe șoseaua de centură, sunt puși la grea încercare și se văd nevoiți să stea în trafic și o oră din cauza reducerii benzilor de circulație la una singură.Bătaia de joc a constructorului care a obținut lucrarea de resistematizare a traficului continuă, cu complicitatea oamenilor de la investiții din Primăria Focșani.Dacă până acum au turnat asfalt pe timp umed și temperaturi în jur de zero grade (pe strada Bicaz), au introdus cablurile de pe stâlpi în șanțuri pline cu apă (strada Anghel Saligny), iată că acum ceea ce construiește într-o zi nu mai este valabil în ziua următoare (sensul giratoriu de pe strada Brăilei, la intersecția cu E 85)
Dacă ieri s-au montat borduri în zonă, astăzi acele borduri erau scoase de lucrători, fără nicio constatare din partea dirigintelui de șantier, care de fapt nici nu există.
Șeful Serviciului de Investiții din Primăria Focșani, care era prezent acolo, nu a știut să-mi spună dacă există o soluție a proiectantului privind modificarea proiectului tehnic, caz în care, conform normativelor în construcții, refacerea lucrării se face pe cheltuiala constructorului, pentru că vorbim de o eroare. Mi-e greu să cred că este o greșeală de execuție, cum la fel de greu îmi este să cred că, după o zi pe alta, Primăria a făcut demersuri pentru schimbarea soluției tehnice.
Așa ceva este inadmisibil, în condițiile în care preocuparea de moment a primarului Misăilă este aceea de a-i invita pe focșăneni la petreceri cu lăutari și artificii. Să-ți fie rușine domnule primar, pentru că zi de zi faci viața un calvar pentru oamenii din oraș și din afara lui”, a scris Victor Dumitru pe pagina sa de Facebook!
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu