Proiectul de racordare a satelor românești la rețeaua de gaze naturale, prezentat de parlamentarii liberali la Dumitrești. PNL are candidat tânăr pentru Primăria Dumitrești

0
609

Parlamentarii PNL Vrancea Ion Ștefan și Cătălin Toma au inaugurat, la sfârșitul săptămânii trecute, sediul organizației PNL Dumitrești. Cu această ocazie, deputatul Ion Ștefan (care este și ministrul desemnat al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației) și senatorul Cătălin Toma au stat de vorbă cu oamenii despre problemele comunității din Dumitrești. Localnicii le-au prezentat nevoile și dorințele lor, iar parlamentarii liberali au vorbit despre proiectele și inițiativele legislative menite să modernizeze mediul rural. Unul dintre proiectele cele mai importante pentru modernizarea satului românesc este racordarea localităților din mediul rural la rețeaua de distribuție a gazelor naturale. Deputatul PNL Vrancea Ion Ștefan a depus în Parlament o inițiativă legislativă în acest sens, susținută de senatorul Cătălin Toma și de ceilalți parlamentari liberali. ”Mă bucur că mă aflu astăzi în mijlocul dumneavoastră. Sunteți o comună mare, cu oameni gospodari, cu multe sate și cătune. Îmi pare bine că ați venit în număr mare la această adunare, semn că vă doriți să se producă o schimbare în comuna dumneavoastră. Și noi ne dorim să se schimbe în bine viața dumneavoastră, a copiilor și familiilor dumneavoastră, iar acest lucru nu-l putem realiza decât împreună: noi, de la Focșani și de la București, dumneavoastră, de aici. Valea Râmnicului este zonă frumoasă, dar și cu destule probleme. Un proiect de suflet al meu și al colegilor liberali, prioritar pentru guvernarea liberală, îl reprezintă racordarea satelor românești la rețeaua de distribuție a gazelor naturale. Avem inițiativă legislativă depusă în Parlament, iar în Guvern am făcut un prim pas în acest sens. Noi, parlamentarii PNL Vrancea, vom urmări cu atenție promovarea inițiativei noastre legislative, astfel încât viața românilor din mediul rural să se îmbunătățească.”, le-a spus dumitreștenilor deputatul liberal Ion Ștefan.

Odată cu inaugurarea sediului organizației locale, liberalii și-au prezentat și candidatul pentru postul de primar al comunei Dumitrești, în persoana lui Adrian Banaurs, un tânăr întreprinzător privat. ”Cred cu tărie că tânărul nostru coleg Adrian Banaurs, care activează în mediul privat și care și-a asumat răspunderea intrării în competiția electorală, va reuși să adune în jurul său oameni hotărâți să schimbe în bine localitatea dumneavoastră”, a mai afirmat deputatul Ion Ștefan.