Programul de joc la Cupa Satelor

0
159

Asociația Județeană de Fotbal Vrancea în colaborare cu Federația Română de Fotbal și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale organizează “CUPA SATELOR LA FOTBAL“, ediția 2018-2019, competiție care are la start douăzeci de comune din Vrancea. AJF Vrancea a împărțit județul pe cinci zone geografice și a stabilit programul evenimentelor precum și locurile de desfășurare.
Prima etapă
se va juca vineri, 12 octombrie, pe stadionul orășenesc din Panciu, unde vor evolua echipele comunelor Tifești, Pufești, Păunești și Ruginesti .
Etapa a doua se va disputa sâmbătă, 13 octombrie, pe stadionul din Gugesti, unde, pe lângă echipa locală, vor mai fi prezente echipele comunelor Dumitrești, Cârligele și Sihlea.
Săptămâna viitoare, fotbalul ajunge la munte, la Năruja, acolo unde vineri, 19 octombrie, se vor întrece echipele din zonă, alături de gazde vor mai fi echipele de copii din Nistoresti, Nereju și Paltin.
În ultimul weekend al lunii, mai precis vineri, 26 octombrie, la Jariștea, se vor întâlni echipele comunelor Vidra, Bolotești și Vizantea Livezi. Manifestarea sportivă deschide, astfel, festivitățile prilejuite de Zilele Comunei Jariștea.
Ultimul eveniment din această toamnă va avea loc pe 27 octombrie, la Vulturu, unde, pe lângă echipa din localitate, vor mai fi și echipele din Tătăranu, Biliești și Ciorăști.
Toate echipele vor juca sistem campionat (fiecare cu fiecare), pentru ca, la urmă, cea mai bună echipă din fiecare cele cinci zone să se califice la turneul final care va desemna Campioana Județeană ce va reprezenta Vrancea mai departe, la faza națională.
Noțiuni de regulament:
– participarea la jocuri se face pe baza carnetului de elev vizat la zi, copie certificat de naștere și viza medicală – apt medical pentru efort;
– la jocuri au drept de participare copii născuți in anul 2006 și maximum 3 jucătoare (fete) născute în anul 2004 și mai tinere;
– un joc se dispută între două echipe 9X9 jucători;
– durata jocului: 2 reprize X 15 minute, pauză 5 minute;
– dimensiuni teren: L= 70 m, l = 50 m , porți = 5X2 m.