Prognoza meteo schimbă ora de începere a examenului de titularizare în învățământ

0
670
Vă comunicăm următoarele noutăți, extrem de importante, legate de desfășurarea probei scrise la examenul de titularizare din 29 iulie 2020:
 – Accesul candidaților în sălile de concurs se face începând cu ora 7:30, până la ora 8:15, cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva SARS-COV2;
– Proba scrisă începe la ora 9.00;
– Repartizarea candidaților pe săli și culoarele utilizate de candidați pentru accesul în săli pot fi vizualizate la avizierul Centrului de concurs nr. 1 – Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Focșani, respectiv pe site-ul I.S.J. Vrancea, la adresa https://mru.eduplan.ro , secțiunea ”Activități de mobilitate/ Titularizare”. (prof. Gabriela Marchitan, inspector școlar general adjunct – ISJ Vrancea)
Anunțul conducerii Inspectoratului Școlar Vrancea vine în urma deciziei Ministerului Educației și Cercetării, care a avut la bază prognoza meteorologică. „Având în vedere prognoza meteo pentru data de 29 iulie 2020 și contextul epidemiologic actual, luând în considerare și faptul că toate probele scrise susținută de elevi în cadrul examenelor naționale au început la 9:00, în data de 29 iulie 2020 proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2020, se va desfășura tot începând cu 9:00”, se menționează în decizia MEC.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentRomânii nu pot merge în vacanță în Cipru, care a înăsprit condițiile de intrare în țară
Articolul următorA murit Călin Gheorghe, un îndrăgit dj de radio