Produse de panificație pentru copiii sărmani și veteranii de război din Mărășești

0
17

Autoritățile publice locale din Mărășești anunță că în cursul zilei de astăzi, 16 octombrie 2016, Clubul Rotary Varana Focșani a marcat Ziua Internațională a Pâinii la Mărășești, printr-o acțiune umanitară. La Centrul de zi, instituție aflată în subordinea Primăriei Mărășești, au fost acordate pachete cu produse de panificație copiilor din categorii defavorizate care beneficiază de serviciile acestui centru, dar și altor copii din oraș. De asemenea, veteranii de război din Mărășești au primit și ei produse de panificație.

Produsele au fost donate de mai multe societăți comerciale din domeniul panificației, care s-au alăturat acestei acțiuni umanitare. La Mărășești au venit, pentru a împărți pachetele, Carmen Ion, președintele Clubului Rotary Varana, și Rodica Dinuță, prim – vicepreședinte al Clubului, alături de mai mulți voluntari.

”Astăzi este Ziua Internațională a Pâinii și pentru că din totdeauna pâinea a fost prezentă în viața noastră, Clubul Rotary Varana Focșani a avut inițiativa de a face o donație de produse de panificație unor copii și persoane din Mărășești care au nevoie de bunăvoința noastră. Le mulțumim reprezentanților firmelor Moripan Jariștea, Meteor Focșani, Marco Țifești, Beta Alex Tom Focșani, care au fost alături de noi și ne-au sprijinit în organizarea acestei acțiuni”, a spus Carmen Ion, președinte Club Rotary Varana Focșani.

La Mărășești au fost împărțite 75 de pachete cu pâine și alte produse de panificație. Clubul Rotary Varana a fost mereu alături de beneficiarii Centrului de zi, pe care i-a ajutat de fiecare dată când a avut ocazia.

PRIMĂRIA ORAȘULUI MĂRĂȘEȘTI