Primarul Misăilă s-a supărat pe consilierii locali PSD. Disputa din Consiliul Local, cu bătaie lungă … electorală și personală

0
756

Primarul Cristi Misăilă s-a supărat, astăzi, pe consilierii locali PSD și pe viceprimarul Marius Iorga din cauză că nu i-au votat câteva proiecte de hotărâre. Primarul PSD și-a acuzat colegii de partid că răspund unor comenzi venite din altă parte, menționând Consiliul Județean Vrancea în acest sens. Cele mai multe acuzații au curs în direcția viceprimarului Iorga (UNPR), dar nici colegii de partid ai lui Misăilă nu au scăpat de supărarea primarului. Mai mult, Misăilă și-a atacat în mod direct, în plenul ședinței, colegii din PSD: ”a fost comandă politică pentru a mă executa (…) pentru că nu vreau să fac paranghelie de Revelion”, ”să vă fie rușine”, ”mă dezic de dumneavoastră” și altele asemenea.

Se pare că, din motive de calcul electoral, dar și din considerente personale (foarte intime), primarul Misăilă nu vrea să mai aloce bani de la bugetul local pentru organizarea spectacolului de Revelion, în Piața Unirii. De cealaltă parte, consilierii PSD ar dori să se organizeze un asemenea spectacol, mai ales că șeful lor de partid, Marian Oprișan, este un adept al alocărilor bugetare masive pentru astfel de manifestări. Dar, în acest moment, primarul Misăilă și-ar fi făcut niște calcule politice și o strategie electorală care să-i oprească scăderea în sondaje, odată cu PSD, și să-l ajute în obținerea unui nou mandat de edil șef, la alegerile locale de anul viitor. Fie de la PSD … fie de la Pro România.