Primarul din Cîmpineanca, amendat cu 10.000 de lei pentru o petrecere cu angajații

0
1964

Tudorel Ivan, primarul comunei vrâncene Cîmpineanca,  a fost amendat de polițiștii vrânceni după ce a organizat acum două zile o petrecere cu angajații din instituția pe care o conduce. Amenda este de 10.000 de lei iar polițiștii au identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere din local 31 de persoane care au participat la sindrofie, care vor fi la rândul lor sancționate.

IPJ Vrancea a precizat că în noaptea de 28 spre 29 decembrie, „polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unei societăți comerciale din municipiul Focșani, a fost organizată o masă festivă, cu participarea mai multor persoane. În urma intervenției polițiștilor evenimentul a fost întrerupt, fiind aplicată o sancțiune contravențională unui bărbat, de 51 de ani,  în calitate de organizator, conform Legii nr. 55/2020”, potrivit comunicatului IPJ Vrancea.

Reporterul Realitatea de Vrancea l-a contactat pe primar în legătură cu această situație iar răspunsul acestuia a fost năucitor.

 Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentAngajări la Spitalul Municipal Adjud
Articolul următorCeața persistă până diseară