Primarii de pe Valea Râmnicului susțin candidații PNL Vrancea la alegerile parlamentare

0
292

Valea Râmnicului este o zonă frumoasă, care are nevoie de implicarea autorităților locale și centrale pentru a se dezvolta. În ultimul an, Guvernul Orban a inclus pe lista de priorități și această zonă uitată de guvernările pesediste: s-au asfaltat tronsoane din DN 2N, s-a construit un pod la Jitia, s-a lucrat la remedierea problemelor cauzate de alunecările de teren. De asemenea, primarii au putut continua proiectele de modernizare a localităților și au primit susținere din partea ministrului Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, pentru alte investiții necesare. ”Vreau să îmi respect promisiunile făcute cetățenilor în campania electorală. Avem proiecte aflate în derulare, care își respectă termenele, dar și altele care acum prind contur. Copiii au nevoie de o sală de sport modernă, unde să își poată desfășura orele în condiții de siguranță. Vom moderniza sistemul de alimentare cu apă prin captarea unor noi izvoare pentru a nu mai avea probleme vara, vrem să asfaltăm o mare parte a drumurilor sătești și să reabilităm Școala Primară din satul Cătăuți. Vom munci ca aceste proiecte să devină realitate și să ne putem mândri cu realizările noastre. Sunt un liberal convins. Am avut mereu sprijinul Partidului Național Liberal și al Guvernului Orban. Suntem o echipă, cu președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, cu ministrul nostru vrâncean Ion Ștefan, care ne-a îndrumat și susținut cu proiectele pentru comunitate. Viitorul senator, medicul Raluca Ioan, va fi un sprijin pentru noi în domeniul sănătății, un om pe care ne vom putea baza. Numai o majoritate parlamentară PNL va aduce dezvoltarea Vrancei, dezvoltarea Chiojdeniului. Vă aștept la vot pe 6 decembrie să votați PNL Vrancea, să votați continuarea proiectelor noastre”, transmite primarul liberal al comunei Chiojdeni, Constantin Grigore.

Preluarea guvernării de către PNL, anul trecut, a însemnat o gură de oxigen și pentru comuna Bordești. Administrația locală a reușit să pună în practică proiecte mai vechi și să pregătească viitoarele investiții, cu sprijinul Guvernului PNL: modernizarea unităților de învățământ, asfaltarea drumurilor locale, construirea unui centru sanitar, reabilitarea și dotarea căminului cultural, modernizarea iluminatului public, racordarea la rețeaua de  alimentare cu gaze: ”Guvernarea PNL a avut o influență pozitivă asupra comunei Bordești, în ciuda pandemiei de coronavirus care ne-a afectat în acest an. Am început să lucrăm la multe proiecte care sunt necesare pentru comuna noastră, deoarece Guvernul PNL a încurajat foarte mult investițiile. Avem proiecte în toate domeniile importante pentru că am fost sprijiniți de deputatul Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, și senatorul Cătălin Toma, actualul președinte al Consiliului Județean Vrancea. De aceea, fac apel către locuitorii comunei Bordești să susțină candidații PNL Vrancea, pentru că avem nevoie de o majoritate parlamentară și un Guvern PNL care să susțină proiecte de modernizare a țării, inclusiv a comunei noastre”, susține Adrian Gavrilă, primarul comunei Bordești.

La Dumitrești, oamenii au produs o schimbare la nivelul administrației locale, la alegerile din 27 septembrie. Noul primar, tânărul liberal Adrian Banaurs, și-a propus să modernizeze localitatea natală și pregătește proiectele necesare ce vor fi susținute de Guvernul PNL. De asemenea, fondurile europene reprezintă o sursă extrem de importantă de finanțare pentru proiectele de dezvoltare a comunei Dumitrești. ”Cu sprijinul echipei liberale și al parlamentarilor PNL Vrancea vom reuși să demonstrăm că putem avea un viitor mai bun. Sunt multe de făcut în Dumitrești, nu va fi ușor să reconstruim și să reparăm lucrările făcute până acum de mântuială, însă sunt sigur că vom reuși, împreună cu un Guvern liberal. De aceea, îi îndemn pe toți dumitreștenii, pe toți vrâncenii, să voteze candidații PNL Vrancea pentru Senat și Camera Deputaților.”, transmite primarul liberal al comunei Dumitrești, Adrian Banaurs.

Material realizat de SC King News 24 SRL Focșani, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar 11200025