Primăria Vizantea-Livezi suspendă activitatea cu publicul pe durata stării de urgență

0
172
Hotărârea CLSU nr. 3/20.03.2020!
1. Se suspendă activitatea Primăriei cu publicul pe toată durata stării de urgență. Se vor asigura, însă, toate urgențele. Angajații Primăriei își vor desfășura activitatea normal, atât la sediul instituției cât și la domiciliu, acolo unde acest lucru permite. Scopul acestui demers este de a limita deplasările oamenilor și de a diminua motivele de a ieși din casă cât și pentru evitarea aglomerațiilor.
2. Reprezentanții primăriei vor identifica și monitoriza toate persoanele sosite pe raza comunei Vizantea-Livezi și din alte zone decât cele care presupun izolarea la domiciliu și vor ține o evidență strictă a acestora.
3. Reprezentanții Poliției împreună cu asistentul medical comunitar vor efectua verificări fizice la domiciliul celor aflați în autoizolare, iar acolo unde se va constata încălcarea obligațiilor privind izolarea vor fi aplicate sancțiunile legale în vigoare!!! Mare atenție, amenzile sunt foarte mari și nu vom ezita să le aplicăm acolo unde nu se respectă izolarea!!!!!
Urmează o perioadă dificilă, instabilă. Putem contribui cu toții să depășim această perioadă cu bine, respectând toate deciziile autorităților, sau putem să ne mințim, să ne șuntim și să complicăm lucrurile fără rost, agravând situația. Am convingerea că ați înțeles cu toții că nu este o gluma și sper că vom depăși această perioadă cu bine, prin aportul nostru, al tuturor!
Vă mulțumesc pentru înțelegere! (Dragoș Ciobotaru, primarul comunei Vizantea-Livezi)