Primăria Vizantea Livezi a semnat contractul de finanțare pentru asfaltarea drumurilor comunale prin PNDL 2

0
159

După o perioadă de incertitudine și mai multe drumuri la București, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, primarul comunei Vizantea Livezi a reușit să semneze, în timp util, contractul de finanțare a lucrărilor de asfaltare ce se vor realiza pe o lungime de peste 6 km.
”Vă anunț că urmează să derulăm o nouă investiție majoră în comuna noastră, Vizantea Livezi!
Săptămâna trecută, am semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene contractul de finanțare pentru modernizarea drumurilor comunale în Comuna Vizantea Livezi. Contractul are o valoare de 6.472.606 lei (64.726.060.000 miliarde lei vechi), iar prin acesta se vor asfalta 6,3 km drumuri comunale și se va construi un pod din beton armat către satul Mesteacănu. Eu sunt optimist în continuare și consider că ce a fost greu a trecut, am obținut finanțarea pentru acest proiect atât de mult așteptat de noi toți.
Urmează să facem procedurile de achiziție publică pentru desemnarea constructorului și cel târziu la primăvară să ne apucăm efectiv de treabă!”, a anunțat primarul Dragoș Ciobotaru pe Facebook.
Proiectul de asfaltare a fost inclus pe lista investițiilor realizate prin PNDL în luna iulie. După aceea însă, autoritățile locale beneficiare au trebuit să întocmească proiectele tehnice și alte documente necesare pentru semnarea contractelor de finanțare. Termenul limită fixat de Ministerul Dezvoltării a fost data de 31 octombrie.