duminică, iunie 23, 2024
AcasăAdministratiePrimăria și localnicii din Urechești reclamă modul în care o firmă de...

Primăria și localnicii din Urechești reclamă modul în care o firmă de profil depozitează și transportă gunoaiele / Oamenii acuză lipsa autorizației, mizeria și mirosul insuportabil

De mai mult timp, oamenii din Urechești sunt nemulțumiți de modul în care o firmă de profil colectează și transportă deșeuri pe raza comunei. Discuțiile și reclamațiile de până acum nu au dus la niciun rezultat. Prin urmare, Primăria Urechești a depus adrese oficiale la Garda de Mediu Vrancea și la Agenția pentru Protecția Mediului Vrancea, în care prezintă activitatea firmei respective. ”La sesizarea cetățenilor de pe str. Margaretelor și vecinilor S.C. ECODERATISAL SRL din localitatea Urechești, vă aducem la cunoștință că societatea mai sus menționată se ocupă cu colectarea deșeurilor municipale, având punctul de lucru situat în Tarlaua 31/Parcela 1430, fără ieșire la stradă, iar accesul către societate se realizează prin încălcarea proprietății unui vecin fără acordul acestuia. În incinta acesteia se încarcă și descarcă gunoi din autospeciale, ce emană un miros greu de suportat, muștele, rozătoarele (șobolani) mișună peste tot, e un potențial focar de infecție. Din zori și până în noapte, cetățenii din zonă sunt deranjați de zgomotul produs la încărcarea și descărcarea gunoiului dintr-o mașină în alta. Din mașini se scurge un lichid urât mirositor, mașinile circulă nespălate, mai mult decât atât, la circa 50 de metri de incinta societății se află o fântână din care o parte din persoanele din jur folosesc  apa în scop menajer.”, se menționează în adresa transmisă de autoritățile locale. Mai mult, localnicii reclamă și comportamentul administratorului societății.

Oamenii din Urechești mai spun că firma reclamată are autorizație pe raza comunei Cotești și solicită ca aceasta să-și desfășoare activitatea în Cotești. Administrația locală așteaptă ca instituțiile statului să rezolve problema, astfel încât oamenii din Urechești să nu mai aibă de suferit.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu