Primăria Răstoaca a alocat fonduri pentru rețeaua de gaze naturale: ”26 mai este o dată importantă în comună, iar europarlamentarii PNL trebuie votați!”

0
45

Administrația liberală din comuna Răstoaca este foarte aproape să dea ordinul de începere a lucrărilor pentru asfaltarea unor străzi cu un total de 5,5 kilometri. Primarul PNL David Chiriță are planuri îndrăznețe în continuare, după realizările pe care le-a avut în calitate de edil, din 2016 și până acum.

Un alt proiect foarte important pentru Răstoaca este cel privind racordarea la rețeaua de gaze pentru care Primăria a alocat deja bani, în contextul în care parlamentarii PNL de Vrancea Ion Ștefan și Cătălin Toma, alături de alți colegi  deputați și senatori, au dus la capăt un proiect privind extinderea rețelei de gaze de la nivel național. ”Mai avem în plan sistemul de canalizare, pe care vrem să-l  implementăm la nivelul întregii comune, dar și asfaltarea a 1,6 kilometri de drumuri comunale, prin GAL. Cu ajutorul parlamentarilor  Cătălin Toma și Ion Ștefan, am realizat la Răstoaca și 1,5 kilometri dig de apărare maluri pe albia râului Milcov, dig care apară 200 de locuințe. Eu consider că sunt foarte multe motive pentru care PNL merită votat pe 26 mai”, a conchis primarul Chiriță.

Material comandat de PNL. Realizat de Media Vemo. Cod mandatar financiar: 41190007