Primăria Focșani organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de inspector, cu studii superioare

0
1469
  1. În luna februarie, Primăria Municipiului Focșani organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de inspector. Unul dintre ele este de inspector clasa I grad profesional debutant la Compartimentul pentru monitorizarea procedurilor administrative – Serviciul de administrație publică locală și agricultură. Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare în științe administrative. Nu se solicită vechime în specialitatea studiilor. Concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante constă în selecția dosarelor, proba suplimentară de testare a competențelor specifice în domeniul tehnologiei informației – nivel mediu, proba scrisă și proba interviu. Data pentru organizarea concursului este 17 februarie 2020, ora 10,00, proba suplimentară de testare a competențelor specifice în domeniul tehnologiei informației – nivel mediu și 18 februarie 2020, ora 10.00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Focşani din B-dul Dimitrie Cantemir nr. 1 bis.
    Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei Municipiului Focşani, la Compartimentul resurse umane, organizare, camera 103, et. 1, până pe data de 4 februarie.

Alt post vacant pentru care se organizează concurs este cel de inspector clasa I grad profesional debutant la Biroul relații cu publicul, informare publică din cadrul Direcției Relații Interne și Internaționale. Doritorii trebuie să fie absolvenți ai cursurilor universitare în domeniul fundamental – Științe sociale și să aibă vechime de minim 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante constă în selecția dosarelor, proba suplimentară de testare a competențelor specifice în domeniul tehnologiei informației – nivel mediu, proba scrisă și proba interviu. Data pentru organizarea concursului este 18 februarie 2020 ora 10,00, proba suplimentară de testare a competențelor specifice în domeniul tehnologiei informației – nivel mediu și 19 februarie 2020, ora 10.00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Focşani din B-dul Dimitrie Cantemir nr. 1 bis. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei Municipiului Focşani, la Compartimentul resurse umane, organizare, camera 103, et. 1, până pe data de 4 februarie.