AcasăAdministratiePrimăria Dumbrăveni angajează șofer la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență

Primăria Dumbrăveni angajează șofer la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență

Primăria Comunei Dumbrăveni are nevoie de șofer pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Administrația locală organizează concurs pentru ocuparea acestui post, iar cerințele specifice și documentele necesare sunt următoarele:

  • Studii:șabsolvent de Școală gimnazială, şcoală profesională cu diplomă de studii sau liceu.
  • Permis de conducere categoria B, D, C,CE ;
  • Minimum 3 ani vechime în activitatea de șofer (conducător auto);
  • Cunoştinţe minime de mecanică auto şi întreţinere maşini şi utilaje.
  • Posedă atestat pentru transportul rutier de persoane și marfă, eliberat de ARR.
  • Adeverință medicală care să ateste starea de sănătate eliberată de un cabinet medical specializat în ceea ce privește examinarea conducătorilor auto.
  • Aviz psihologic / Cazier judiciar / Curriculum vitae.
  • certificatul de integritate comportamentală din care să reiasă că nu s-au comis infracţiuni prevăzute la art. 1 alin. (2) din Legea nr. 118/2019 privind Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, precum şi pentru completarea Legii nr. 76/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional de Date Genetice Judiciare, cu modificările ulterioare, pentru candidaţii înscrişi pentru posturile din cadrul sistemului de învăţământ, sănătate sau protecţie socială, precum şi orice entitate publică sau privată a cărei activitate presupune contactul direct cu copii, persoane în vârstă, persoane cu dizabilităţi sau alte categorii de persoane vulnerabile ori care presupune examinarea fizică sau evaluarea psihologică a unei persoane.

Candidații trebuie să-și depună dosarele până pe 26 ianuarie. Proba scrisă va fi pe 31 ianuarie, urmând ca data și ora interviului să se publice ulterior. Detalii despre acest concurs, la sediul  Primăriei Comunei Dumbrăveni, str. Plainești nr. 19, tel/fax 0237/255092, e-mail: cldumbraveni@yahoo.com.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu