AcasăAdministratiePrimăria Cîrligele acuză CUP că aruncă apa la canal în loc să...

Primăria Cîrligele acuză CUP că aruncă apa la canal în loc să o dea oamenilor. Comuna primește iarăși apă cu program

Primăria comunei Cîrligele a amenințat CUP-Apă Rural că va sesiza Protecția Consumatorului, după ce oamenii au rămas din nou fără apă. CUP a decis să reducă la doar 7 ore pe zi programul de furnizare a apei, dar în același timp apa din conducte ajunge în canal.

„După câteva săptămâni în care au fost ploi iar apa potabilă din rețeaua comunală a ajuns la toată lumea, astăzi, printr-o adresă de câteva randuri, CUP Apă-Rural ne anunță sec că din cauza consumului mare zilnic de apă potabilă, au hotărât, urmare a informațiilor furnizate de angajații lor din comună, să dea din nou apa cu program, 3 ore dimineața și 4 ore seara, TOATĂ COMUNA . Drept urmare, în nici 20 de minute de când a venit adresa pe fax, la robinet a încetat să mai curgă apă. Cel puțin pe strada Instituțiilor, unde se află și Primăria. ÎNSĂ SURPRIZĂ : DUPĂ ORELE 12,00, APA- AIA CARE E CONSUMATĂ EXCESIV ȘI NU AJUNGE- A INCEPUT SĂ CURGĂ PE ȘANȚURILE DIN CENTRUL COMUNEI !!!!
N-AM MAI VĂZUT AȘA MULTĂ APĂ PE ȘANȚURI DE LA INUNDAȚII !!! ȘI când te gandești că toată apa asta era pe conductă, iar la robinete era oprită!!!! Domnilor Popa Viorel și Budescu Marian , programul nu e și pentru strada Focșani ???? Că dacă apa ar fi fost oprită conform programului,, nu ar fi curs pe șanțuri, după ce a fost spartă o conductă urmare a lucrărilor de la canalizare!!!! Iar dacă după mai bine de trei ore după ce ați oprit furnizarea apei, încă mai curgea atât de multă pe țeavă, înseamnă că nici vorbă de așa consum mare și sabotați societatea CUP APĂ-RURAL să nu facă venituri !!! CONCLUZIA PE CARE O PUTEM TRAGE DUPĂ ZIUA DE AZI : Oamenii nu au apă în gospodării, însă aceasta există pe conductă !!!!! Așteptăm clarificarea situației de azi și solicităm public conducerii CUP Apă-Rural să administreze cât mai eficient sistemul de alimentare a comunei Cârligele, să verifice informațiile pe care unii angajați le furnizează cu rea-credință atât lor ca angajatori cât și locuitorilor comunei Cârligele!!! Nu acceptăm să vă bateți joc de peste 2000 de oameni! Pentru ceea ce s-a întâmplat astazi vom sesiza inclusiv Protecția Consumatorului”. (SURSA: Primăria Cîrligele)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu