AcasăCulturăPrima ofertă de toamnă la Teatrul Municipal Focșani

Prima ofertă de toamnă la Teatrul Municipal Focșani

Teatrul Municipal ”Mr. Gh. Pastia” Focșani vine cu prima ofertă a stagiunii de toamnă: ”Pachetul de toamnă” conține două spectacole la prețul de doar 100 de lei. Conducerea teatrului focșănean a pus în vânzare 35 de astfel de pachete, cele două piese incluse fiind următoarele: ”Care pe care?”, pe 17 octombrie, la ora 19:00; ”Moștenire cu bucluc”, pe 31 octombrie, la ora 19:00.
Reprezentația ”Care pe care?” îi aduce în fața publicului focșănean pe Anca Sigartău și pe mai tinerii actori Oana Moșneagu, Mara Oprea, Daniel Nuță și Alecsandru Dunaev. ”Actorii din serialul de televiziune „ADELA” vin pe scena Teatrului Municipal Focșani cu fabuloasa comedie „Care pe care?”. Un spectacol proaspăt, ce vă garantează o seară efervescentă, în compania tinerilor actori din celebrul serial.”, potrivit prezentării spectacolului. Prețul întreg al unui bilet la această piesă este 80 de lei.
Și cea de-a doua reprezentație inclusă în ofertă este o comedie, cu actori cunoscuți publicului larg. ”Pentru iubitorii de comedie, un adevărat comando al umorului de bună calitate s-a reunit, realizând un spectacol savuros pe o tema universală și excepțională: MOȘTENIREA!
Câți dintre noi nu au gravitat în jurul unui testament, câte neașteptate neamuri nu și-au declarat dintr-o dată interesul pentru averea lăsată în urmă, de un unchi, soț sau bunic milionar? Câți nepoți sau fiice nu au apărut peste noapte, la simpla aflare a veștii terifiante, care i-ar fi putut pune dintr-o dată în posesia unui munte de bani? Cunoscuții și iubiții actori de comedie Anca Țurcașiu, Corina Dănilă, Dani Popescu, Andrei Duban, Adriana Guluțanu, Tudorel Filimon și Dan Tudor, vă garantează un regal artistic cu interpretări memorabile, surprize neașteptate și haz nebun!”, se menționează în prezentarea spectacolului. Și în cazul reprezentației „Moștenire cu bucluc” prețul întreg al unui bilet este de 80 de lei. Informații suplimentare, la numărul de telefon 0731 021 769.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu