Premierul Ludovic Orban a plătit două amenzi după apariția fotografiei de la ziua lui, dintr-un birou de la Palatul Victoria

0
299

Șeful Guvernului a reacționat după apariția, în spațiul public, a unei fotografii de la Palatul Victoria, realizată luni, 25 mai, de ziua sa de naștere. Potrivit unei scurte comunicări din partea Guvernului, Ludovic Orban a plătit două amenzi, prin intermediul platformei ghiseul.ro. „Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise. Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție”, se arată în informarea Guvernului.

În fotografie, alături de Ludovic Orban, mai apar Raluca Turcan, Virgil Popescu, Lucian Bode și Bogdan Aurescu. Fotografia a apărut pe rețelele de socializare vineri seară, distribuită de reprezentanți ai PSD. Nu se știe, deocamdată, cine a făcut poza și cum a ajuns ea în posesia adversarilor politici ai PNL.