Prefectul spune că a fost ridicat sechestrul pe mașinile Prefecturii și ale Direcției Silvice

0
260
Măsura de sechestru instituită asupra autovehiculelor din proprietatea Ministerul Afacerilor Interne, aflate în dotarea Instituției Prefectului Vrancea, cât și cele utilizate de Regia Națională a Pădurilor Romsilva – Direcția Silvica Vrancea, a fost suspendată astăzi (n.r. miercuri). Demersurile făcute de domnul prefect Nicușor Halici au vizat asigurarea continuității activității Instituției Prefectului Județului Vrancea, cu prioritate, în ceea ce privește specificul instituției, de intervenție în situații de urgență și nu numai. Totodată, sechestrul instituit ar fi periclitat în mod iremediabil activitatea Direcției Silvice Vrancea, împiedicând astfel acțiunile angajaților de protecție a pădurilor și a mediului înconjurător.
Menționăm faptul că procesul datează din anul 2007, iar Comisia de Fond Funciar Vrancea a contestat deja hotărârea judecătorească, respectând toate procedurile legale. Apreciem această situație ca fiind un eveniment nefericit, care nu a afectat activitatea Instituției Prefectului Vrancea. Asigurăm cetățenii județului de implicarea noastră permanentă în rezolvarea tuturor problemelor care țin de specificul instituției noastre. (sursa: Instituția Prefectului Județului Vrancea)
Reamintim că, în urma unei decizii a Judecătoriei Focșani, Comisia de Fond Funciar de pe lângă Prefectura Vrancea și Direcția Silvică Vrancea sunt nevoite să achite daune de peste 2 milioane de lei urmașilor familiei Apostoleanu. Un executor judecătoresc a obținut instituirea de sechestre pe mașinile celor două instituții, ceea ce a dus la un blocaj al activității.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentPercheziții în Vrancea și alte două județe într-un dosar de înșelăciune în domeniul comerțului cu produse textile
Articolul următorA fost terminat podul provizoriu de la Vadu Roșca. Urmează să fie deschis circulației autovehiculelor