Prefectul “apolitic” Halici a stabilit sediul Biroului Electoral Județean “acasă” la Oprișan

0
846

Prefectura Vrancea, prin ordinul prefectului Nicușor Halici, i-a făcut un cadou președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, în perspectiva organizării alegerilor locale din 5 iunie. Prefectul a stabilit ca sediul Biroului Electoral Județean Vrancea pentru alegerile locale să fie în clădirea Consiliului Județean Vrancea. Prefectura recunoaște că decizia a luat-o la solicitarea Consiliului Județean Vrancea și a Primăriei Municipiului Focșani. Dar iată cum sună ordinul semnat pe data de 4 aprilie de către prefectul așa zis apolitic Nicușor Halici.

sediu-BEJ-Vn

„Art. I   Se  stabilește  în  cadrul   Consiliului   Judetean   Vrancea,   etajul   I  – Camera   101 „Sala consilierilor”, sediul Biroului Electoral de Circumscriptie  Judeteana  Vrancea, infiintat pentru organizarea si desfaurarea operatiunilor electorale pentru alegerile locale din anul2016.

Art.2  Prefectul judetului Vrancea impreuna cu Presedintele  Consiliului Judetean Vrancea  si Primarul  municipiului  Focsani  vor asigura  dotarea  tehnico-materiala  pentru functionarea  Biroului Electoral de Circumscriptie Judeteana Vrancea.

Art.3    Prevederile    prezentului    ordin   vor    fi  comunicate    celor    interesati   de   catre Compartimentul  apostilari, autorizarii atribuire de denumiri,  ordine  prefect, din cadrul institutiei”, se arată în Ordinul 62 din 4 aprilie 2016.

Este posibil ca stabilirea sediului BEJ pentru alegerile locale din iunie să fie unul dintre ultimele ordine semnate ca prefect de Nicușor Halici. Ședința de Guvern de miercuri ar putea avea pe agendă, din nou, eliberări din funcție și numiri de noi prefecți și subprefecți.