Posturi vacante la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Vrancea

0
4627

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (I.S.C.T.R) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a mai multor funcții contractuale de execuție. Printre acestea este și cea de inspector trafic rutier gradul II – Inspectoratul Teritorial nr. 3 Vrancea. Dosarele de concurs se depun până pe data de 14 martie. Pe 21 martie va fi proba scrisă, iar pe 27 martie interviul.

De asemenea, ISCTR face angajări și pe perioadă determinată. Unul din posturile vacante respective este la ISCTR Vrancea – inspector trafic rutier gradul I. În acest caz, termenul limită de înscriere este 7 martie, iar probele de concurs sunt pe 13 martie, proba scrisă, și, respectiv, pe 17 martie, interviul.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (I.S.C.T.R), București, bd. Dinicu Golescu nr. 38, sectorul 1, telefon: 021/313.46.63., adresa de e-mail: sru@isctr-mt.ro.