joi, iunie 13, 2024
AcasăAdministratiePosturi vacante în mediul rural

Posturi vacante în mediul rural

Primăria Comunei Ciorăști organizează concurs de angajare, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a 3 posturi contractuale vacante, din cadrul compartimentului asistenţă socială şi autoritate tutelară – serviciul social „Centru de zi” din cadrul proiectului „Centru de Zi, Cantină Socială și Îngrijire la Domiciliu pentru Persoane Vârstnice în Comuna Ciorăști Județul Vrancea”:

  1. fiziokinetoterapeut/fizioterapeut – 1 post;
  2. asistent social – 1 post;
  3. psiholog – 1 post.

Cerințele pentru candidați sunt cele conform fișei de post. Dosarele candidaților se depun până pe data de 18 aprilie. Proba scrisă va avea loc pe data de 26 aprilie, iar data și ora interviului vor fi anunțate ulterior. Detalii despre aceste posturi scoase la concurs la Unitatea Administrativ-Teritorială – Comuna Ciorăști, satul Ciorăști, adresa de e-mail: ciorasti@comunaciorasti.ro, telefon: 0237/258.001.

Primăria Comunei Cârligele vrea să angajeze o persoană pe postul vacant de consilier II, la Compartimentul Agricol. Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale stabilite pe baza atribuțiilor corespunzătoare postului sunt: studii universitare absolvite cu diploma de licență sau echivalentă, respectiv studii superioare de lungă durată în domeniul economico-financiar sau juridic; 2 ani vechime în specialitatea studiilor; atestat/adeverință cursuri operare PC (Word, Excel, internet).

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 25 aprilie. Proba scrisă este programată pe 3 mai, iar interviul va fi pe 5 mai. Relații suplimentare: Primăria Comunei Cârligele, din comuna Cârligele, Str. Instituțiilor nr. 5, telefon: 0237/253.000, e-mail: primariacirligele@yahoo.com

Primăria Comunei Vîrteșcoiu are nevoie de șef serviciu SVSU, grad /treapta II. Doritorii trebuie să fie absolvenți de studii medii, cu diplomă de bacalaureat. Candidații la concurs trebuie să-și depună dosarele până pe data de 24 aprilie.Proba scrisă va fi pe 3 mai, proba fizică pe aptitudini va fi pe 8 mai, iar interviul este programat la maximum 4 zile de la susținerea probei fizice. Detalii despre concurs: Comuna Vîrteșcoiu, telefon 021.313.00.50/51/52, e-mail: office@anc.edu.ro.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu