Posturi libere de personal administrativ la o unitate militară din Focșani

0
2200

Unitatea Militară 02542 Focșani organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a câtorva funcții contractuale vacante: muncitor calificat IV (electrician), referent de specialitate debutant în cadrul Biroului documentații proiecte NSIP, referent de specialitate debutant în cadrul Biroului coordonare execuție proiecte NSIP, muncitor calificat I (tâmplar). Pentru fiecare dintre acestea, angajatorul a stabilit câteva cerințe minime de îndeplinit:

-muncitor calificat IV (electrician): studii medii, școală profesională sau calificare la locul de muncă; certificat de absolvire/calificare profesională în meseriile de: electrician, electrician în construcții, electrician de întreținere în construcții, electrician întreținere, reparații instalații și echipament electric; fără vechime în muncă.

-referent debutant: studii superioare pentru ambele posturi; nu se cere vechime în specialitatea studiilor.

-muncitor calificat I (tâmplar): studii medii sau școală profesională sau calificare la locul de muncă; diplomă/certificat de absolvire sau de calificare – în meseria de tâmplar universal/tâmplar manual/tâmplar mecanic; minimum 9 ani și 6 luni vechime în muncă, din care minimum 3 ani în meseria de tâmplar universal/tâmplar manual/tâmplar mecanic/reglori și operatori la mașini de prelucrat lemn.

Termenul de înscriere la concurs, pentru toate cele 4 posturi vacante, este 8 iulie. Concursurile vor avea loc pe 18/19 iulie (proba scrisă) și pe 22/25 iulie (interviul). Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Unitatea Militară 02542 Focșani, bd. București nr. 1-3, telefon: 0237/213.155, int. 138, 135.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentULTIMA ORĂ Cod portocaliu de vijelii și grindină
Articolul următorULTIMA ORĂ Copac doborât de furtună, în Focșani