Pompierii s-au luptat 3 ore cu flăcările, la Urechești, din cauza unui coș de fum neizolat și a materialelor combustibile

0
949

UPDATE   Pompierii focșăneni au mai intervenit, în această seară, la un incendiu la o locuință din comuna Milcov. S-au deplasat 1 autospecială de stingere cu apă și spumă şi 1 ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție ardeau 4 mp din acoperiș. S-a acționat prompt și nu au fost înregistrate alte probleme.

Joi, 21 ianuarie, în jurul orei 16:20, un apel la numărul unic de urgență 112, anunța izbucnirea unui incendiu la o locuință din comuna Urechești. Spre locul indicat s-au deplasat în cel mai scurt timp 4 echipaje de la Detașamentul de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la acoperișul locuinței. Echipajele de stingere au acționat cu profesionalism și au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, după aproximativ trei ore de luptă cu flăcările.

În urma evenimentului a ars acoperișul locuinței, construit din lemn și învelitoare din tablă, în suprafață de circa 200 mp. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neizolat termic față de materialele combustibile. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. (ISU Vrancea)