Polițiștii și jandarmii au verificat respectarea măsurilor de protecție sanitară în Piața Moldovei. Ei au împărțit și măști de protecție

0
938

Acțiunile de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2 au continuat și astăzi, 22 septembrie, polițiștii și jandarmii vrânceni acționând în sistem integrat, în zonele aglomerate  din județul Vrancea. Astfel, pe lângă misiuni specifice, polițiștii vrânceni au desfășurat activități de verificare pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea fizică în toate zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, piețe, terase, benzinării și la agenții economici de tip HORECA de pe raza administrativ-teritorială a județului.

În urma activităților de control, au fost verificate societăți comerciale de pe raza județului cu privire la respectarea recomandărilor/interdicțiilor pe timpul stării de alertă și au fost identificate persoane care nu respectau măsurile de protecție individuală. De asemenea, polițiștii și jandarmii verifică mijloacele de transport persoane din județul Vrancea. În cadrul acțiunilor de astăzi, 22 septembrie, au avut loc și activități preventive de informare în Piața Moldovei din municipiul Focșani, fiind oferite măști de protecție persoanelor care aveau nevoie. Intervenţiile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus. Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe raza întregului județ. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentBărbat reținut după o bătaie ca-n filme la Câmpuri
Articolul următorConcert aniversar Direcția 5, la Zaga Zaga