Poliția Vrancea scoate la concurs 44 de posturi de agenți și ofițeri

0
212

Pe 3 octombrie se va da startul reîncadrărilor de personal și angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Politiei Române.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de poliție se pot înscrie la concursul organizat.

Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în data de 19 noiembrie 2016.

Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea i-au fost repartizate 42 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi 2 posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite cumulativ de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul www.vn.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, începând cu data de 01 octombrie a.c. .

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea în perioada 03 – 07 octombrie a.c., între orele 09.00 – 15.00.