PNL Vrancea și-a propus să câștige alegerile locale de anul viitor din județ, inclusiv Primăria Focșani și Consiliul Județean

0
1032

În ultima ședință a Colegiului Director Județean al PNL Vrancea din acest an, liberalii și-au stabilit obiectivele principale ale anului electoral 2020. Acestea se centrează pe câștigarea alegerilor locale, premise fiind rezultatele foarte bune de la alegerile europarlamentare, referendum și alegerile prezidențiale din acest an. Liberalii vor să câștige un număr cât mai mare de primării (acum au primari în 20 de comune din totalul de 73 de localități din județ), cu Primăria Focșani în prim-plan, precum și majoritatea în Consiliul Județean Vrancea. ”Am stabilit, în primul rând, ca toți primarii noștri în funcție să fie candidați de drept și la scrutinul local de anul viitor. Apoi, ne dorim să propunem cei mai buni candidați pentru celelalte primării din județ. Vrem să câștigăm Primăria Focșani, să reușim să convingem cât mai mulți vrânceni să ne voteze ca să obținem și conducerea Consiliului Județean, să scăpăm Vrancea de Marian Oprișan”, a declarat, într-o conferință de presă, președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Candidatul PNL pentru Primăria Focșani va fi stabilit în urma unui sondaj național, ce va fi definitivat până pe data de 7 februarie. Candidații pentru posturile de primari din celelalte orașe vor fi desemnați după o serie de cercetări sociologice la nivel național și local, până cel târziu pe 1 martie.