PNL Vrancea are 3 membri care aspiră la Parlamentul European. Și consilierul local Ana Maria Dimitriu s-a înscris în competiția internă

0
1040

Zvonurile apărute toamna trecută au fost confirmate oficial zilele acestea. Consilierul local Ana Maria Dimitriu participă la competiția din PNL privind înscrierea pe lista de candidați pentru alegerile europarlamentare din luna mai a.c. Consilierul liberal spune că s-a înscris în cursa internă în termenul stabilit de conducerea PNL dar că abia acum a considerat oportun să-și anunțe, în mod oficial, candidatura. Ana Maria Dimitriu și-a prezentat și câteva dintre obiectivele pe care le va urmări dacă va ajunge în Parlamentul European. ”Zona Moldovei este vitregită și știm foarte bine că duce lipsă de infrastructură. Este singura regiune din Uniunea Europeană care are zero kilometri de autostradă și voi face tot posibilul pentru atragerea de fonduri europene ca să putem reuși dezvoltarea economică și industrială a acestei regiuni. Știm foarte bine că mediul privat este atacat din toate părțile și este vitregit de actuala guvernare și îmi doresc foarte mult ca dumnealor să aibă oportunitatea atragerii de fonduri europene pentru creșterea competitivității acestora. Bunul cel mai de preț al unei națiuni este capitalul uman. Știm foarte bine că tinerii emigrează, iar emigrarea tinerilor din Vrancea și din România a atins cote maxime. Există posibilitatea de dezvoltare și de reintegrare a tinerilor noștri aici, acasă, pentru că aici s-a investit în dumnealor, aici își au rădăcinile și probabil că își doresc să rămână acasă, lângă familiile dumnealor”. Ana Maria Dimitriu beneficiază de sprijinul organizației municipale PNL Focșani.

Din PNL Vrancea și-au mai depus candidatura în competiția internă pentru alegerile europarlamentare consilierul județean Victor Ciumac, susținut de organizația județeană PNL Vrancea, și consilierul județean Ciprian Epure, președintele TNL Vrancea și secretar general al TNL. El este susținut de organizația Tineretului Național Liberal.