PNL Focșani: ”Abuz inconștient al primarului ”Închide tot” Misăilă”

0
1119
Primarul municipiului Focșani a blocat astăzi accesul la biroul viceprimarilor, comițând un abuz de o gravitate fără precedent în istoria administrației publice locale din România. Obstrucționarea activității unor funcționari publici reprezintă un act ilegal dublat de o altă faptă care ține de siguranța angajaților instituției. Astfel, primarul a dispus închiderea cu cheia a ușii de acces către jumătate din birourile instituției, iar în caz de calamitate (cutremur, incendiu etc.), angajații nu ar mai avea la dispoziție ieșirea respectivă, ceea ce le-ar putea pune viața în pericol. Primarul Cristi Valentin Misăilă, alias Primarul Închide Tot, se face, astfel, vinovat de abuz în serviciu prin ceea ce a făcut astăzi, privând focșănenii de relația directă cu viceprimarii. Totodată, o parte din servicii au fost suspendate fără niciun temei legal, iar la dispoziția cetățenilor a fost pus doar un singur ghișeu. Sistemul de acordare a bonurilor de ordine a fost și el suspendat, pe motiv de ”economie la energia electrică”.
Oamenii trebuie să știe că instituția condusă de ”Primarul Îngroapă Tot” trebuie să funcționeze la parametri maximi pentru că nu există niciun impediment ca lucrurile să stea altfel. Misăilă, ”Primarul Pericol Public”, a mai amenințat recent că funcționarii din Primărie nu-și vor primi salariile, însă asta s-ar putea întâmpla doar dacă ”Primarul Problemă” nu ar semna ordinele de plată. În conturile Primăriei Focșani, conturi care nu sunt blocate de Finanțe, sunt bani pentru plata salariilor angajaților, diversiunile primarului Misăilă fiind evidente.
Focșănenii trebuie să știe că ”Primarul Problemă” vrea să-i ia locul lui Oprișan în fruntea PSD Vrancea și de aceea o face pe războinicul în fața majorității PNL-USR-PLUS din Consiliul Local. Prin atitudinea sa, Misăilă pune în pericol municipiul Focșani, ambițiile sale politice în bătălia cu Oprișan făcându-l să recurgă la astfel de gesturi, precum cel de astăzi, și incitând în permanență!
Consilierii PNL-USR-PLUS nu se vor lăsa intimidați de atitudinea lui Misăilă și-i vor cere să respecte votul focșănenilor de la alegerile locale și să nu-și mai bată joc de bugetul local considerând banii oamenilor drept pușculița sa. Îi recomandăm să nu risipească banul public dând salarii uriașe Poliției Locale, alocând sute de milioane pentru, chipurile, șters praful pe becurile din #Focșani sau sute de mii de euro către echipa de fotbal care nu face performanță de mai mulți ani. Sigur, exemplele pot continua, iar rolul nostru, al majorității #PNL-USR-PLUS, este să ne asigurăm că Misăilă nu-și va mai bate joc de banii din buget. (comunicat PNL Focșani, 2 mai 2021)