PMP Vrancea a depus la Biroul Electoral Județean lista candidaților la alegerile parlamentare

0
102

PMP Vrancea propune nu mai puțin de 11 candidați pe lista depusă astăzi, la Biroul Electoral Județean, în vederea alegerilor parlamentare din data de 11 decembrie. Șapte dintre candidați se vor afla pe buletinul de vot pentru Camera Deputaților și patru la Senat.

candidati-pmp-1Lista pentru un  post de deputat este deschisă de actualul parlamentar, Neagu Murgu, care încearcă obținerea celui de-al doilea mandat. Locurile următoare sunt ocupate în ordine de Enache Manolache, Cătălin Romeo Draghia, Rodica Isticioaia, Ion Brăileanu, Cristinel Negru, Silviu Gheorghe.

La Senat, primul loc este ocupat de prim-vicepreședintele partidului, Mirela Bîznă, fiind secondată de Vasile Țăranu, Lămâița Gălan și Nicu Tănase.

„Noi o să facem o campanie curată, frumoasă, fără jigniri și atacuri. Ne vom promova programul politic, pentru că așa am făcut și ca deputat. Voi milita pentru sprijinirea cadrelor militare, a pensiilor militare iar ca obiectiv de partid ne propunem obținerea a peste 10 la sută din voturi în județ”, ne-a declarat deputatul Neagu Murgu, președintele PMP Vrancea.