luni, mai 27, 2024
AcasăActualitatePlan roșu de intervenție la Râmnicu Sărat, în urma răsturnării autocarului cu...

Plan roșu de intervenție la Râmnicu Sărat, în urma răsturnării autocarului cu muncitorii de la o fabrică din Focșani

UPDATE   Potrivit datelor preliminare ale autorităților buzoiene, 8 răniți au ajuns la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, 12 răniți au fost duși la UPU-Spitalul Județean Buzău, iar două victime au fost transportate la Spitalul Județean Focșani.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Neron Lupașcu” al județului Buzău a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs pe DN2-E85, ieșirea spre Râmnicu Sărat. În accident a fost implicat un autocar în care se aflau 32 de persoane, ce a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului, echipajele operative au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 5 ambulanțe SMURD și 11 ambulanțe SAJ. Totodată, în sprijin intervin și o autospecială pentru transport victime multiple și 3 ambulanțe SMURD de la nivelul ISU Vrancea. În acest moment se acordă asistență medicală de urgență pentru 20 de persoane, toate conștiente. Misiunea este în dinamică. (sursa: ISU Buzău)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu