Pietoni răniți pe drumurile din județ. Și un minor a ajuns la spital

0
88

La data de 9 octombrie a.c., ora 6.39, polițiștii Biroului Rutier Focşani au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 205R, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că un bărbat, de 27 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205R, a acroșat un pieton, de 39 de ani, din comuna Golești, care circula pe acostament. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 9 octombrie a.c., ora 11.05, un conducător auto, de 52 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza-Vodă, a acroșat o femeie de 56 de ani, din aceeași localitate, care se angajase în traversare pe marcajul pietonal. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 9 octombrie a.c., ora 16.43, pe DJ 205B, în comuna Urechești, un bărbat, de 77 ani, din municipiul Focșani, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autotuturism, condus de un bărbat din localitate. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data 9 octombrie a.c., ora 19.20, un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bucegi, nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni și a acroșat un minor, de 16 ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Vătămare corporală din culpă”. (IPJ Vrancea)