Peste 800 de autoturisme Volvo din România, chemate în service pentru investigații

0
267

Volvo Cars a decis să inițieze o campanie activă de service pentru un număr limitat de autoturisme Volvo, model year 2014-2019, echipate cu motor diesel în patru cilindri. În urma investigațiilor efectuate, Volvo Cars a identificat faptul că, în cazuri foarte rare, galeria de
admisie din plastic a motorului diesel se poate topi și deforma. În cel mai rău scenariu, există posibilitatea apariției unei surse de foc, localizată în compartimentul motor. EIT Forum Auto, Importator Volvo Cars în România, a demarat trimiterea scrisorilor de informare în legătură cu această campanie/riscurile identificate tuturor utilizatorilor de autoturisme afectate, conform evidențelor producătorului.
Acțiunea, identificată internațional prin numărul R29939, reprezintă o campanie de informare.
Volvo Cars va dezvolta acțiuni corective, urmând ca toate detaliile acestor acțiuni să fie comunicate prin scrisori separate de informare și chemare la service.
Acțiunea a fost inițiată pe data de 02.07.2019 și este valabilă până la data de 31.12.2049. Au fost identificate 822 autoturisme Volvo, înregistrate în aceasta campanie, pe teritoriul României. (sursa: adresă EIT Forum Auto către ANPC)