Peste 3.000 de vrânceni, verificați în ultimele zile la normele COVID-19

0
341

Polițiștii, împreună cu reprezentanți ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, au fost la datorie inclusiv la trecerea dintre ani, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

Astfel, în ultimele 3 zile, polițiștii vrânceni au desfășurat 14 acțiuni punctuale. Au fost verificate, în total, 3.012 persoane. Totodată, în cele 72 de ore, au fost controlate 224 de mijloace de transport persoane, iar 187 de societăți, precum și aproximativ 2.000 de locații, au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 56 de sancţiuni contravenţionale, din care 5 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea/carantina. Cu ocazia verificărilor, polițiștii au acţionat mai ales pentru informarea cetățenilor, iar în cazul agenților economici, persoanele desemnate pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii 55/2020, au fost de asemenea informate cu privire la importanța respectării măsurilor de protecție individuală, de distanțare și sanitare. Scopul activităților este ca toți cetățenii să conștientizeze faptul că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, fapt pentru care abaterile de la normele legale nu vor fi tolerate. (IPJ Vrancea)Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentA murit omul de afaceri Alecu Mihu
Articolul următorMinistrul Educației despre lipsa olimpiadelor la unele materii importante: ”Listele cu olimpiadele vor fi actualizate și cu alte competiții”