Patru șoferi au testat cum să te urci băut la volan cu poliția în stradă. Ce a ieșit

0
364

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud, în timp ce executau activități pe linie rutieră pe raza comunei Pufești, au oprit pentru control un autoturism și întrucât conducătorul auto, un bărbat de 59 de ani, din comuna Pufești, prezenta halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest. În urma testării, aparatul indicat o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 26 martie a.c., orele 21.05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat pe Bulevardul Brăilei din localitate, un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 26 martie a.c., ora 22:40, polițiștii din Tulnici au depistat un bărbat 35 de ani, din comuna Tulnici, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2D Tulnici. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind 0.94 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 27 martie a.c., ora 01.25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat pe raza localității un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)