VIDEO Carnagiu pe E 85! O fată de 19 ani, un tânăr de 26 de ani și alte două persoane și-au pierdut viața în accidentul de pe E85

0
883

Update: Cele două persoane care au fost supuse manevrelor de resuscitare au murit, astfel că numărul morților în accidentul de pe E85 a ajuns la patru. Printre decedați, și o fată în vârstă de 19 ani și un tânăr, de 26 de ani. Alte patru persoane au fost accidentate în mașina care a provocat accidentul, fiind vorba de două fetițe în vâstă de 12 și 14 ani și doi bărbați.


 

Cu puțin timp în urmă a avut loc un grav accident de circulație la Sl. Bradului, în care și-au pierdut viața două persoane.

În accident au fost implicate trei autoturisme, un Opel cu numere de Vrancea, un Volkswagen și o cisternă.

„Un Opel Vectra a oprit pentru a efectua un viraj la stânga, iar din spate a venit un VW Polo, care l-a lovit și l-a proiectat pe sens opus, de unde venea o cisternă”, au precizat polițiștii.

Din păcate, doi dintre ocupanții Opel-ului de Vrancea au murit. Alte două persoane din aceeași mașină au fost rănite grav, iar medicii SAJ și echipajele SMURD ajunse la fața locului fac manevrele de resuscitare. Alte trei persoane aflate în Volkswagen au fost rănite.

Accidentul a avut loc pe E85, la intersecția care merge spre Mănăstirea Rogoz.

„Am intervenit la locul accidentului cu două ambulanțe SMURD și o mașină de descarcerare”, ne-a declarat George Crețu, de la ISU Buzău.

Vom reveni cu imagini de la fața locului.