Patroni vrânceni, premiați la Conferința „Campioni în Business” de la Iași

0
508

Trei firme din Vrancea au primit distincții, miercuri, 9 noiembrie, la Iași, la Conferința „Campioni în Business 2016”, în cadrul căreia au fost premiați cei mai dinamici antreprenori din regiunea Moldovei, în dezvoltarea mediului de business. Au fost premiate firmele Pandora Prod – domeniul confecțiilor textile, reprezentată de Doru Simiz, Paco – alimentație publică, reprezentată de Felix Paraschiv și Balcanic CPP – mase plastice, reprezentată de Ion Ștefan.

premiu-1Au primit distincții la Campioni în Business, program dedicat antreprenoriatului, mai multe firme din regiunea Moldovei, din domenii de activitate diverse precum furnizarea de electricitate, alimentație publică, transport sau agricultură. De altfel, firmele vrâncene de top sunt abonate la premiile pentru cei mai dinamici antreprenori, acestea fiind remarcate pentru performanțele economice și la edițiile anterioare ale Conferinței Campioni în Business.

„Această gală este la cea de-a 6-a ediție, este un eveniment important în cadrul căruia se analizează activitatea firmelor nominalizate la modul pragmatic. Nu este pentru prima oară când antreprenorii vrânceni sunt nominalizați la premiile acestei gale, și la ediția de anul trecut a fost premiată compania pe care o reprezint. Aceste premii se datorează exclusiv echipei cu care lucrez, fără colectiv nu am fi reușit”, a declarat Ion Ștefan, patronul Balcanic CPP și Balcanic Prod.

Campioni în Business este un program dedicat antreprenoriatului, care descoperă, promovează și premiază cei mai de succes antreprenori români. Proiectul reunește în fiecare an, în cadrul unor conferințe regionale organizate în Cluj, Iași și București, companii de succes din România, dar și investitori și consultanți financiari de top care dezbat teme de actualitate ale comunității precum și studii de caz. Conferința are și o componentă de dezbatere și analiză. S-a discutat despre situația economică a României, dar și despre prognoze economice.