Partidul lui Marian Munteanu vrea să treacă pragul electoral

0
886
Candidații Partidului Alianța Noastră România au organizat prima conferință de presă în județul Vrancea. Formațiunea lui Marian Munteanu a depus liste complete atât pentru Senat cât și pentru Camera Deputaților, iar dintre cei 11 candidați, 5 sunt militari în rezervă. Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de gen.lt.(r) Virgil Bălăceanu. ”Așa cum mi-am desfășurat activitatea ca militar, la fel vreau să fac și în politică. Vreau o campanie electorală corectă, vreau decență, onestitate și respectarea legii. Noi ne dorim să promovăm valorile naționale democratice, creștine și sociale și ne-am propus mai multe obiective importante, precum educația, sănătatea, armata, dezvoltarea capitalului românesc sau credința creștină.
alianta-noastra-1Principala țintă politică o reprezintă depășirea pragului electoral iar apoi vom începe și organizarea în teritoriu”, a declarat Virgil Bălăceanu. Acesta deține funcția de președinte executiv al Asociației Ofițerilor în Rezervă din România și coordonează activitatea grupului de inițiativă din Vrancea, fiind secondat de gen. Stelian Ferariu, fost comandant al UM 01270 din Focșani, actualmente Brigada 282 Infanterie Mecanizată. Stelian Ferariu candidează pentru Senat din partea Alianței Noastre România. ”După ce am discutat cu domnul Bălăceanu, m-am înscris în acest partis pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române. Am fost 11 ani comandant al unității militare din Focșani și am lucrat mereu în echipă. La fel vreau să lucrez și în politică. Vom reprezenta nu numai interesele militarilor ci interesele tuturor oamenilor”, a precizat Stelian Ferariu.
Alianța Noastră România a semnat un protocol național de colaborare cu PNȚCD pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Chiar dacă în Vrancea nu se găsesc membrii PNȚCD pe listele ANR, candidații partidului lui Marian Munteanu se așteaptă să fie sprijiniți de către țărăniștii vrânceni.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentComunicare MAI: EXERCIȚIUL “SEISM 2016”
Articolul următorSanitas a încetat, temporar, greva generală