Partida Romilor Pro-Europa Vrancea îl sprijină pe Merlin Ivancea pentru funcția de primar al comunei Slobozia Bradului

0
849
Frați romi ai localității Slobozia Bradului, e timpul unității! E timoul unității pentru un parcurs european! Așadar: Merlin Ivancea – primar al tuturor cetățenilor de etnie romă din Slobozia Bradului și nu numai!
L-am cunoscut pe MERLIN IVANCEA. Un om excepțional, calm, blajin, dar în același timp energic, luptător, un om bine școlit, competent, deschis la minte, un proeuropean 100%. De un asemenea om are nevoie în frunte localitatea Slobozia Bradului. Un om care face parte din etnia romă, un adevărat frate, prieten și coleg al multora dintre noi. Consider că romii noștri au mai multă nevoie de încurajare, dialogare, susținere, respectul ce li se cuvine la fiecare dintre noi. Merlin Ivancea este un tânăr de viitor pentru binele comunității de romi și al tuturor copiilor din localitatea Slobozia Bradului. Merlin Ivancea este persoana care a fost, este și va fi alături de toate familiile de romi, care au fost mai mult sau mai puțin încercate de anumite probleme din viata lor.
Partida Romilor Pro-Europa Sucursala Județeană Vrancea îl va susține la funcția de primar al localități Slobozia Bradului pe dl. Merlin Ivancea. (Toader Constantin, președinte Partida Romilor Pro-Europa Vrancea)