Parlamentare: Gorghiu îl trimite pe Săpunaru la votul PNL Vrancea

0
10

Nini Săpunaru va fi candidat în alegerile parlamentare din această toamnă doar dacă îl mai susţine pentru un nou mandat organizaţia PNL Vrancea, a declarat copreședintele PNL, Alina Gorghiu, după şedinţa pe care a avut-o la Jariştea cu liberalii din Vrancea.
„Nu stabilesc eu candidaţii. Domnul Săpunaru este un parlamentar, dacă nu mă înşel – la al patrulea mandat, este un parlamentar cu experienţă al Partidului Naţional Liberal, dar decizia nu îmi aparţine mie. Decizia aparţine integral filialei. Şi mă aştept să existe o competiţie între colegii care îşi doresc acest lucru şi decizia să fie luată în forul judeţean, în forul de conducere, astfel încât toţi în urma votului să rămână o echipă şi cei mai buni să meargă să candideze. Să ştiţi că o Toma Gorghiu PNL Jaristeaadministraţie liberală, pe care o văd realizabilă în jumătate de an – luna decembrie ne va prinde cu un guvern liberal, are nevoie de foarte multă resursă umană cu experienţă. Şi chiar dacă unii nu se vor găsi pe lista de Parlament, rezultatul de la Vrancea, care va fi unul mai mare ca la locale, o să-i recomande să aibă un cuvânt de spus şi în desemnarea miniştrilor şi în desemnarea secretarilor de stat şi aşa mai departe”, a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.
De câteva luni, Nini Săpunaru duce o campanie personală asiduă, mai ales în mediul rural. Săpunaru merge foarte mult atât prin Vrancea cât și prin celelalte județe și se întâlnește cu fermierii și cu întreprinzătorii privați pentru a prezenta și promova inițiativele legislative din domeniul agriculturii și industriei agroalimentare, adoptate în Parlament în ultimii 4 ani. În acest mandat, Săpunaru deține funcția de președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților. De remarcat că deputatul Nini Săpunaru a lipsit de la întâlnirea de astăzi a liberalilor vrânceni cu Alina Gorghiu.
Citeste si:
Alina Gorghiu: Ion Ștefan va face parte din echipa PNL Vrancea
Georgel Constantin a demisionat din funcția de secretar general al PNL Vrancea
Alina Gorghiu: „Categoric nu voi candida în Vrancea la parlamentare”