sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăAdministratieParanghelia “Bachus 2015” va primi bani în plus. Cum va vota Opoziţia?

Paranghelia “Bachus 2015” va primi bani în plus. Cum va vota Opoziţia?

Cu doar o săptămână înainte de începerea Festivalului Viei și Vinului „Bachus 20015”, Marian Oprișan îi convoacă, miercuri, pe aleșii județeni, într-o ședință extraordinară, care va avea doar patru puncte pe ordinea de zi.

Unul dintre proiecte se referă la rectificarea bugetului Județului Vrancea și a Centrului Cultural Județean, ceea ce înseamnă, se pare, suplimentarea banilor pentru Festivalul Bachus, care se desfășoară mai devreme anul acesta, între 8-11 octombrie. Astfel de aranjamente de folosire a Centrului Cultural Vrancea ca paravan în dirijarea banilor la Bachus s-au mai făcut și la alte ediții.

Ce se știe până acum este faptul că aleșii județeni au alocat deja 700.000 de lei pentru Bachus 2015, la care se adaugă alți peste 300.000 de lei alocați de la Consiliul Local Focșani.

Tot în ședința de miercuri vor fi repartizați și banii pentru reparații de drumuri comunale, 7,595 milioane de lei, sume alocate prin hotărâre de guvern în luna august, astfel că nu este exclusă o rundă de negocieri între PSD și PNL, așa încât să se voteze într-o armonie perfectă atât suplimentarea bugetului la „Bachus”, cât și banii pentru drumuri.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu