Panciu: Copiii noștri, dezinteresul Primăriei

0
1227

Ne aflăm în luna noiembrie, în prag de iarnă și constatăm cu uimire că ai noștri copii, viitorul orașului Panciu, sunt nevoiți să învețe în frig. Cadrele didactice sunt disperate pentru că nu își pot desfășura activitatea din cauza frigului. Nu înțelegem motivul, întrucât ambele școli, atât Liceul Tehnologic ”Alexandru Ioan Cuza” cât și Liceul Teoretic ”Ioan Slavici”, nu figurează cu datorii la primărie. Școlile sunt în impas de a trece în online, deoarece elevii se îmbolnăvesc în număr cât mai mare din nepăsarea autorităților.
O vară întreagă nu au reușit să treacă centralele ambelor școli în administrația Duspi, abia acum începând demersurile necesare în acest sens, plasându-și vina unul altuia. Noi nu putem vedea decât lipsa de respect repetată față de cetățenii acestui oraș, să nu mai spunem de lipsa totală de dezinteres pentru cei mai mici dintre noi, copiii noștri!
Au fost promisiuni din partea directorilor ambelor școli că va fi căldură după vacanță, apoi a urmat promisiunea din partea primarului de la ultima ședință de Consiliu Local că astăzi, miercuri, 9 noiembrie, va fi căldură în școală, lucru ce nu s-a întâmplat. Promisiuni mincinoase, problemele edilului fiind cu totul altele, se pare că este preocupat mai mult de campania electorală pentru anul 2024 decât de problemele cetățenilor! (sursa: Împreună pentru Panciu)