Ouăle ”Din Ogradă”, premiate internațional pentru gust și calitate

0
163

Din fericire, gastronomia ultimilor ani pune din ce în ce mai mult accentul pe gust! Așa se face că peste 200 de bucătari și somelieri de prestigiu se reunesc anual sub umbrela Institutului Internațional al Gustului pentru a un oferi un feedback profesional producătorilor de alimente și băuturi din  Europa. Peste  15.000 de produse –  alimente și băuturi –  a jurizat acest organism prestigios de-a lungul anilor. Printre premianții de anul acesta s-a aflat și ferma Aviputna cu ale sale ouă ”Din Ogradă”, fermă care a câștigat în total 4 premii pentru gust si calitate la Bruxelles. Ovidiu Avram, director comercial al fermei Aviputna, ne-a declarat: ”Suntem mulțumiți și bucuroși să putem veni în fața consumatorilor noștri cu încă un premiu decernat anul acesta la Bruxelles, care se adaugă altor 3 premii obținute de către ferma Aviputna în 2015, 2017, 2018 și 2019, pentru gust și calitate. De fapt, acest premiu, este replica în oglinda a stelelor Michelin acordate chef-ilor și restaurantelor. Gustul ouălor ”Din Ogradă” este ceea ce ne aduce continuu consumatori aflați în căutarea unui produs sănătos și garantat calitativ. Este unul dintre obiectivele noastre și anume acela de a oferi pieței un produs care se diferențiază. Urmare a acestui standard personal, am ajuns în elita celor care au întrunit scoruri gustative ridicate, motiv pentru care au primit “Premiul de gust superior”, sau ”Superior Taste”.

Care sunt criteriile obținerii unui premiu Superior Taste la Bruxelles?

”Criteriile sunt cât se poate de obiective – ne răspund specialiștii Aviputna –  produsele fiind analizate și evaluate după o metodologie strictă și neutră,  gustate în orb de un grup mare de profesioniști independenți în domeniul alimentelor și băuturilor, care nu cunosc numele mărcii produsului și nici originea. Ei notează strict calitățile gustative și bifează caracteristicile produsului, pentru un scor final plin de acuratețe.  Prin urmare, toți cei care obțin Superior Taste corespund unor exigențe obiective. Aceasta este și frumusețea acestui premiu, și faptul că nu doar noi credem în produsul nostru ci și un prestigios juriu calificat, ne face mândri și ne oferă determinarea de a ridica continuu standardele.

Pentru că oul este cel mai popular aliment din lume și cu o valoare nutritivă certă, pe pagina de facebook a Aviputna postăm în permanență informații noi și utile despre ouă, rețete, moduri de a integra acest aliment complet și valoros nutrițional în stilul de viață modern, încă de la cele mai fragede vârste. Prin tot ce facem încurajăm o alimentație sănătoasă!” – au conchis aceștia. Ferma Aviputna care produce ouăle ”Din Ogradă” este într-o dinamică deosebită, fiind  în linie cu cercetarea de profil și implementarea celor mai noi soluții tehnologice pentru un produs alimentar sănătos, în condiții de igienă absolută și cu respectarea condițiilor de mediu. (comunicat Aviputna Golești)