Orașul Panciu se poate moderniza cu viitorul primar Nicolai Mărăscu și echipa PNL

0
375

Ca multe localități vrâncene conduse de PSD, și orașul Panciu are nevoie de o schimbare în bine, în ton cu secolul în care trăim. Acest lucru se poate realiza cu o echipă alcătuită din profesioniști în fruntea administrației publice locale. PNL se prezintă în fața păncenilor cu cea mai bună echipă, coordonată de un om cu experiență, profesionist și devotat comunității. De-a lungul carierei sale, Nicolai Mărăscu a condus unități de producție și instituții publice, cu rezultate foarte bune și recunoscute de toată lumea. În consecință, Nicolai Mărăscu își va pune în slujba administrației și a cetățenilor din Panciu întreaga sa experiență managerială. Iar o administrație modernă și un oraș dezvoltat nu se pot face fără fonduri europene, accesarea finanțărilor europene fiind o prioritate pentru echipa liberală condusă de Nicolai Mărăscu. ”Activitatea mea de până acum a constat în formarea unor echipe performante și conducerea lor. Același lucru doresc să fac și atunci când voi conduce primăria Panciu, să formez o echipă care să lucreze doar pentru pănceni, care să acceseze fonduri europene și să transforme orașul într-un „smart city”. Foarte mulți dintre dumneavoastră mă cunosc din perioada în care am fost managerul Spitalului Orășenesc Panciu. Consider că misiunea mea la acest spital nu s-a terminat, iar din poziția de primar pot să fac mult pentru sănătatea cetățenilor”, susține candidatul PNL la funcția de primar al orașului Panciu.

O administrație locală modernă înseamnă și asigurarea de servicii de calitate pentru cetățeni. Turismul și viticultura pot fi exploatate pentru a aduce plus valoare orașului, pentru a face din Panciu un reper cunoscut la nivel național și internațional. ”Panciu este un nume care atrage, trebuie să-i dăm o înfățișare de oraș turistic european. Câinii comunitari, străzile desfundate, clădirile dezafectate, aerul ponosit al orașului trebuie să dispară. Panciu se poate reinventa și m-aș bucura să facem acestlucru împreună. PNL reclădește România, reclădim Panciu! Digitalizarea administrației locale, transparența reală în activitatea ei sunt obiective realizabile în primul an de mandat. Școlile păncene trebuie să fie pregătite să asigure condiții optime de studiu, să digitalizăm și învățământul, mai ales în contextul actual”, este de părere candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Panciu.

Reabilitarea tuturor drumurilor din cartiere, rezolvarea problemei alimentării cu apă, reabilitarea și dotarea instituțiilor de cultură sunt benefice nu numai locuitorilor orașului ci pot atrage și investiții care să creeze locuri de muncă și să îmbunătățească viața de zi cu zi a oamenilor. Nicolai Mărăscu, în calitate de primar, și consilierii PNL pot realiza toate aceste lucruri, în parteneriat cu Guvernul PNL și cu viitorul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Material realizat de SC King News 24 SRL Focșani, la comanda PNL Vrancea, cod mandatar financiar 21200012

loading...