joi, iunie 13, 2024
AcasăActualitateVIDEO Oprișan și Halici au dat bir cu fugiții de Ziua Națională....

VIDEO Oprișan și Halici au dat bir cu fugiții de Ziua Națională. Focșănenii au venit în număr mare la sărbătoarea din Piața Unirii

Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Focșani de câteva mii de focșăneni, care au profitat de soarele de afară și au venit cu mic, cu mare, să cinstească cea mai importantă zi a românilor. Nu același lucru se poate spune despre primii doi oameni din județ, președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan și prefectul Nicușor Halici, care deși clamează că sunt cei mai reprezentativi oameni ai județului, au avut alte priorități pentru ziua de astăzi.

IMG_9314 IMG_9305 IMG_9359 IMG_9341 IMG_9320 IMG_9276 IMG_9229 IMG_9300IMG_9293 IMG_9288 IMG_9231IMG_9288 IMG_9359 IMG_9301 IMG_9307 IMG_9333 IMG_9336

Ceea ce nu a fost deloc rău, pentru că fără ei atmosfera a fost mult mai destinsă, iar oamenii s-au bucurat de manifestare. În lipsa celor doi, garda de onoare a fost trecută în revistă de subprefectul Cristi Misăilă.

Cel mai așteptat moment al zilei a fost parada militară. Populaţia adunată în număr mare de o parte şi de alta a Bulevardului Unirii a urmărit spectacolul oferit de unităţile  Garnizoanei Focşani, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Penitenciarului Focşani şi Poliţiei Locale Focşani.

Pe străzile municipiului au putut fi văzute blindatele şi aruncătoarele de grenade care fac parte din dotarea militarilor vrânceni, tehnică militară compatibilă cu standardele NATO. Alături de tehnica de luptă a Garnizoanei, la paradă au luat parte şi maşinile poliţiei, jandarmeriei, pompierilor şi SMURD.

La final, focșănenii au fost invitați la corturile militare amplasate în Piața Unirii, acolo unde militarii i-au servit cu fasole și ciolan.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu