marți, iulie 23, 2024
AcasăActualitateOprișan o ia pe câmpii: se crede mesagerul manifestanților #Colectiv

Oprișan o ia pe câmpii: se crede mesagerul manifestanților #Colectiv

Pe față sau subliminal, mulți politicieni au încercat să tragă foloase electorale după tragedia din clubul Colectiv și manifestațiile de protest care au urmat. Cu tot cu demisia guvernului Ponta. Indiferent de culoare, politicienii au interpretat, declarat, manipulat, direcționat protestele zecilor de mii de români într-o manieră din care să tragă ceva capital electoral. Vom vedea la anu`.
Nu putea lipsi din această mascaradă șeful PSD Vrancea. Gândindu-se că-și poate îmbunătăți imaginea, Marian Oprișan încearcă să preia o parte din mesajele și atitudinea românilor care au ieșit în stradă. Oprișan a distribuit în presă și pe rețelele de socializare câteva comunicate pline de ipocrizie, morgă fals preocupată și îngrijorată, lacrimi de crocodil, diversiuni și acuzații generale. Iată doar câteva, în rândurile ce urmează.
 După ce îi acuză pe unii că manipulează opinia publică și calcă în picioare memoria victimelor din clubul Colectiv, Oprișan face exact la fel. Nu ne mai miră. Totodată, cu avânt proletaro-demagogic, specific sloganurilor kominterniste și muncitorești post-decembriste, Oprișan spune că propagă mesajul străzii: ”Nu distrugeți România bucată cu bucată!”. Ce să mai distrugi acum, după ce a avut grijă clica fesenistă a lui Iliescu să-și împartă țara, la bucată, în anii `90? Cum arată Vrancea acum, după ce gașca fesenistă a preluat frâiele puterii de aproape 26 de ani iar Oprișan este la butoane cam tot de atunci? Cine să mai distrugă România ”bucată cu bucată” acum, când au avut grijă de asta ”emanații”? Ce ”bucăți” din Vrancea au rămas nedijmuite, neîmpărțite, nedistruse din 1990 și până astăzi? Sub Iliescu, Văcăroiu, Năstase, Mitrea, Popescu, Giurgea, Cîndea etc, Oprișan s-a aflat mereu acolo unde erau ”bucăți” bune din Vrancea de acaparat.
Apoi se crede iar mare politician și se alătură celor care au contribuit la aderarea României la Uniunea Europeană și NATO. ”Generația mea de oameni politici este cea care a dus România în UE și NATO”, spune Oprișan, țanțoș precum curcanul în mijlocul bătăturii. El a fost/ este în politica mare, ce mai! Nu putea nici trece peste diversiunile celor cu musca pe căciulă și bagă marota cu atacarea medicilor care s-au luptat să salveze viețile răniților din catastrofa de la Colectiv. Oprișan susține că medicii au fost ”târâți în noroi, blamați, ostracizați” și altele asemenea. Fals, pentru că nimeni cu scaun la cap n-a pus în discuție profesionalismul și implicarea cadrelor medicale. În schimb, s-a arătat cu degetul spre politicieni și politruci gen Oprea, Ponta, Piedone, Arafat și unii manageri de spitale care au jucat conform intereselor politice, în dauna bolnavilor, răniților, intereselor naționale și bugetului statului, la urma urmei. Dar când e vorba de manipulare, urmașii cuplului PCR-secu sunt de neîntrecut.
În plus, se pare că șeful PSD Vrancea confundă STRADA – cu oameni educați, profesioniști, serioși, care nu stau cu mâna întinsă la buget și la ajutoare sociale – cu gara sau străzile din Focșani pe unde și-a făcut el educația de bază. La manifestațiile de protest și de comemorare din prima săptămână a lunii noiembrie au ieșit în STRADĂ zeci de mii de români care sunt total opuși lui Oprișan&comp, care nu pot fi reprezentați de asemenea indivizi care căpușează și poluează societatea românească de 26 de ani. Bunul simț, decența, măsura lipsesc cu desăvârșire. Ca multe altele, de altfel.

 


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu