Oprișan, către consilierii județeni care au fost împiedicați să viziteze bazinul de înot: „Îmi pare rău că nu v-au bătut”

0
42

În ședința consiliului Județean Vrancea, consilierul liberal Dorina Vraciu i s-a plâns președintelui CJ de faptul că a fost dată afară, împreună cu mai mulți colegi din comisia de urbanism, inclusiv de la PSD, atunci când aceștia au dorit să viziteze bazinul de înot din cartierul Sud. “Vreau și eu să întreb dacă s-a stabilit o organigramă și administratorul de la bazinul de înot. Grupul de consilieri de la comisia de urbanism a făcut o vizită la bazinul de înot și am fost poftiți afară. Nu am mers în costume de bani, ci am mers să vizităm ce s-a realizat”, a spus Dorina Vraciu.

Reacția lui Marian Oprișan a fost promptă și neașteptată. “Îmi pare rău că nu v-au bătut, conform indicațiilor șefului dumneavoastră de partid. Vreau să vă spun clar că nu aveați ce căuta acolo fără aprobarea mea. Nu puteți să vă treziți noaptea să intrați pe proprietățile Consiliului Județean. Îi atrag atenția și colegului meu, domnul consilier Buzărnescu și celorlalți președinți de comisii. Nu puteți intra în niciun fel de proprietate sau obiectiv al Consiliului Județean Vrancea fără să existe o comisie special constituită prin hotărârea Consiliului Județean Vrancea și fără aprobarea președintelui Consiliului Județean Vrancea” a  spus Marian Oprișan.

Consilierii au mai vrut să afle când va fi deschis bazinul de înot și au aflat de la servicul de specialitate al CJ că au fost recrutați salariați, care acum se află în perioada de formare. Între timp, un comunicat de presă venit de la Consiliul Județean Vrancea anunță că inaugurarea bazinului de înot va avea loc, vineri, de Ziua Copilului, fiind amintit că este un cadou simbolic al conducerii CJ.  “Bazinul de înot va fi deschis începând cu ora 7.00, conform orarului: luni între orele 14.00-21.00 și marți-duminică între orele 7.00-21.00. Bazinul de înot este destinat desfășurării de cursuri de inițiere-învățare a înotului, organizării și promovării competițiilor sportive, pentru pregătirea sportivă de performanță și pentru accesului publicului pentru înot, pe bază de bilete și abonamente”, se arată într-u comunicat al CJ Vrancea.