Oprișan a amânat în ultimul moment ședința de Consiliu Județean, programată pentru astăzi, la ora 14:00. PNL: ”amânarea demonstrează că Oprișan nu s-a întors din concediul dintr-o insulă exotică”

0
696

În cursul zilei de astăzi urma să aibă loc ședința ordinară a Consiliului Județean Vrancea pe luna decembrie. Convocarea fusese transmisă pe data de 26 noiembrie pentru 4 decembrie, ora 14:00 (așa cum apare și pe site-ul CJV). Însă, în ultimul moment, de la cabinetul președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan, s-a anunțat că ședința se amână, fără să se prezinte motivele și data amânării. Acest lucru a stârnit nemulțumirea consilierilor PNL Vrancea. ”Grupul consilierilor județeni al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea protestează față de modul în care este condus Consiliul Județean Vrancea, toate deciziile având în centrul lor interesele unui singur om. Dacă la ședința de îndată din data de 28.11.2019, care a avut un singur punct, dar foarte important, pe ordinea de zi, anume alocarea sumelor din cota de 7,5% din impozitul de venit, Marian Oprișan nu a venit să spună care au fost criteriile ce au stat la baza împărțirii sumelor, am crezut că sunt bârfe acele informații care susțineau că este plecat din țară, în concediu, într-o insulă exotică. Amânarea ședinței de astăzi și mai ales motivul invocat, demonstrează însă că bârfele sunt de fapt adevărate, iar „l’ombelico del mondo” nu s-a întors din concediu. Și cum nu se poate ședință de final de an fără urările „iubitului conducător”, s-a decis amânarea ei.
Partidul Național Liberal Filiala Vrancea se mândrește cu faptul că are un consilier județean ce reprezintă Diaspora, pe Ovidiu Burdușa, un om care face mii de kilometri pentru a fi prezent la ședințe. Bătaia de joc la care este supus prin această amânare este o continuare a atitudinii PSD la adresa românilor plecați din țară, o lipsă totală de respect și profesionalism.” se menționează într-un comunicat al PNL Vrancea.